Henkilöasiakkaalle

Olemme lähellä, kun sinä olet kaukana! Varmista mielenrauhasi ja pidä kotisi sekä vapaa-ajanasuntosi vartioituna aina, kun olet poissa.

Edullinen kiinteä kuukausihinta. Voimme tehdä kausisopimuksia toiveittesi mukaan. Vartioimme silloin, kun sinä haluat.

Murtohälytyksien lisäksi voimme vastaanottaa muitakin kiinteistöhälytyksiä, kuten lämpötilahälytyksiä ja palohälytyksiä. Vartija on lähtövalmiudessa 24/7.

Laitesetit

Tarjoamme ammattitason langattomat turvajärjestelmät yhteistyössä uusikaupunkilaisen WB- Asennus & Huolto -yrityksen kanssa. Laitteet saat aina asennettuna, avaimet käteen periaatteella. Laitteet myös rahoituksella SVEA:n kautta.

Suojaa kiinteistösi nopeasti ja helposti. Peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset. Hälytinyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi sekä vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Vartija tarkistaa tilanteen aina hälytyksen sattuessa. Ainutlaatuinen radiotekniikka takaa pitkän kantaman ja vakaan toiminnan.

Tutustu laitteistoon Ajax Systemsin kotisivuilla.

Huoltosopimukset

Ei huolta huomisesta. Tarjoamme myös lisäpalveluna laitteistolle kaiken kattavaa huoltosopimusta.
Solmi huoltosopimus ja huollamme laitteesi vuosittain automaattisesti.

Esimerkiksi

Mökki on omassa käytössä kesäisin, mutta kesän lopulla mökkikauden päättyessä siirretään hälytykset vartioimisliikkeelle. Mikäli talven aikana mökiltä tulee murtohälytys, käy vartija paikalla tarkastamassa kohteen sekä tekee tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Kiinnostuitko?

Ottakaa yhteyttä – pystymme reagoimaan tarpeisiinne nopeasti!